Luchtdicht bouwen

Zeer hoogwaardige kwalitatieve afdichting

Afspraak maken Onze projecten
013 72 00 823

Vloeibaar luchtdicht bouwen is inmiddels een bekend concept in bouwend Nederland.

Vloeibaar luchtdicht bouwen

Vloeibaar luchtdicht bouwen is inmiddels een wel bekend concept in bouwend Nederland. Luchtdicht bouwen is het dichten van alle ongewenste kieren en naden in een woning of gebouw om de ongecontroleerde luchtstromen (in- en exfiltratie) te voorkomen. Op deze manier kan de luchtstroming gecontroleerd worden en is het energieverlies minimaal. Vloeibaar luchtdicht bouwen draagt bij aan een energiezuinig gebouw en is een onderdeel van passief bouwen. Luchtdicht bouwen is één van de pijlers van energiezuinig bouwen.

Liquid Rubber HBS200

Liquid Rubber HBS200 wordt veelvuldig gebruikt als vloeibare luchtdichte afdichter in bouwend Nederland. Liquid Rubber is een eenvoudig maar uiterst effectief product. Zo kent het product een hechting op licht vochtige ondergronden, hecht het op alle ondergronden en is zeer eenvoudig aan te brengen met kwast of airless spuit. Gezien de zeer hoge flexibliteit van 900% en de laagst mogelijk gemeten luchtdoorlatendheid (0.0004L/(s.m2)) voorziet Liquid Rubber in een zeer hoogwaardige kwalitatieve afdichting.

Zo kan het product perfect gebruikt worden voor het afdichten van kozijnaansluitingen, fundering-wand aansluiting, rondom doorvoeren, naden van prefab elementen, dak-gevel aansluiting en nog veel meer.

Wilt u meer weten over luchtdicht bouwen? Bel of mail ons gerust. Afspraak maken
Gerelateerde projecten
Binnenkort beschikbaar...